Kínai datolya (Jujuba)
A kínai eredetű datolyát (jujubát)az elsők között hagyta jóvá a kínai állam, mint jótékony hatású élelmiszert.
A modern orvostudomány szerint a jujuba bőséges mennyiségben tartalmaz vitaminokat, folsavat, vasat, tápértéke kiváló. 100 g friss jujubában 300-500 mg C-vitamin található, ami 70-80-szorosa az almában, és 100-szorosa a körtében fellelhető mennyiségnek.
A jujubát ezért “természetes C-vitamin tabletta” néven is emlegetik.
A tudósok a közelmúltban fedezték fel a ciklikus AMP (adenozin-monofoszfát)
molekula jelenlétét a jujubában.
molekula jelenlétét a jujubában.
Ez az anyag fontos szerepet játszik a sejtek működésének és regenerálódásának serkentésében, ezzel fokozva a test fizikai teljesítőképességét.
Jellemzői:
• Erősítheti az epét és a gyomrot
• Jótékonyan befolyásolhatja a vérkeringést
• Nyugtatóan hathat az idegekre
• Tökéletesen természetes és egészséges élelmiszer
• Erősítheti az epét és a gyomrot
• Jótékonyan befolyásolhatja a vérkeringést
• Nyugtatóan hathat az idegekre
• Tökéletesen természetes és egészséges élelmiszer
Fő összetevő:Aranyszínű selyemdatolya (golden-silk jujube)
"Ha megelőzöd,nem kell elszenvedned"
A kúra időtartama 2 doboz (20 db) jujuba ampulla.
terméktapasztalatért klikk ide
A kúra időtartama 2 doboz (20 db) jujuba ampulla.
terméktapasztalatért klikk ide
forrás:internet,Tiens siker akadémia,Tienselet,




Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése